گزارش هشتمین دوره از رویداد DMOND Meetups با موضوع مارکتینگ

۱۹ دی ۱۳۹۶ ۰ گزارش هشتمین دوره از رویداد DMOND Meetups با موضوع مارکتینگ
نویسنده: مدیر سایت ۱۹ دی ۱۳۹۶

 

DMOND Marketing Meetup

هشتمین دوره از رویدادهای DMOND Meetups با محوریت موضوع Marketing، روز دوشنبه 18 دی ماه 96 در شتابدهنده دیموند برگزار شد.

هدف اصلی رویداد، شبکه سازی بین افرادی بود که در حوزه مارکتینگ فعالیت می کردند و افرادی که احتیاج به دانش، تجربه، هم تیمی و همکاری در این حوزه داشتند. در راستای این هدف، بنا شد در ساعت اول رویداد هر تیم یا هر فرد، به طور مختصر فعالیت خود را توضیح دهد و از چالش ها، تجربیات و نیازهای خود صحبت کند تا در ساعت دوم رویداد، افراد به صورت آزاد بتوانند با سایر کسانی که می توانند با هم همکاری کنند، ارتباط بگیرند و صحبت کنند.

شیپور: شیپور یک پلتفرم خرید آنلاین کالاهای نو و دست دوم است. این شرکت از تجربه نصب گسترده بیلبورهای تبلیغاتی در اتوبان های تهران گفت و بیان کرد چون ظرفیت تبلیغات Online آن ها پر شده است و در فضای مجازی کمترکسی است که این شرکت را نشناسد، به تبلیغات فیزیکی روی آورده و از آن نتیجه خوبی گرفته است. این نتیجه را از طریق بازخوردهای مشتریان پس از تبلیغات ارزیابی می کنند.

سارپیدا: یک استارتاپ در حوزه بسته بندی و طراحی پکیج های هدیه است که می تواند بر مبنای مناسبت، طراحی مناسبی برای هدیه کاربرانش انجام دهد. این استارتاپ نیاز خود را سنجش بازار بیان کرد.

اوشن: یک فروشگاه اینترنتی است و به صورت تخصصی در حوزه مواد غذایی به بازار ورود کرده است. این استارتاپ مدل B2B را در برنامه های خود دارد و مزیت رقابتی خود را نست به سایر پلتفرم های مشابه، تمرکز تخصصی روی طراحی و آماده سازی انواع کیک معرفی کرد.

آقا اجازه: در حوزه آموزش و برگزاری کلاس های درسی آنلاین فعالیت می کند. این استارتاپ از خدماتی که به دانش پذیرها ارائه می کنند صحبت کرد و در ادامه گفت که قبل از شروع تبلیغات و بازاریابی، نزدیک به 200 کاربر جذب کرده است.

فیت کلاب: در حوزه سلامت و تناسب اندام فعالیت می کند و رژیم های غذایی و تمریناتی که لازم و ملزوم یکدیگر هستند را ارائه می کند. انگیزه شروع این استارتاپ تعدد افراد غیر متخصص در فضای مجازی بود. در ادامه از روش های مارکتینگی که استفاده کرده بودند به Influencer های اینستاگرام اشاره کردند که به دلیل اینکه بیشتر کاربرانشان در این شبکه اجتماعی فعال هستند تاثیر خوبی داشته ولی اعتبارشان را نیز کاهش داده است.

ویترین نت: ویترین ویدیویی محصولات است که ماشین آلات و تجهیزات صنعتی را از طریق ویدیو مارکتینگ معرفی می کند. این استارتاپ از طریق ابزارهای تحلیلگر گوگل آنالتیکس و هات جار، تحلیل های دقیقی از تعداد دفعات دیده شدن ویدیو ها، دوباره دیدن آن ها، کلیلک ها و .. در اختیار صاحبان کسب و کار قرار می دهد.

کارن کراد: سامانه تامین مالی جمعی کارن کراد در راستای حمایت از استارتاپ ها، مدل جدیدی از سرمایه گذاری را با عنوان کراد فاندینگ (Crowd Funding)، پیش می برد. مدیر این سامانه 4 مدل تامین مالی را به حضار معرفی کردند. مدل وام (بدون دخالت بانک)، مدل پاداش (مثل محصول یا خدمت مرتبط با پروژه تامین شده)، مدل خیریه (بدون هیچ چشم داشتی) و بر اساس تخصیص سهام که مورد آخر نحوه فعالیت کارن کراد را نشان می دهد. استارتاپ ها پروژه خود را روی وب سایت کارن کراد به نمایش می گذارند و سرمایه گذاران می توانند روی آن ها سرمایه گذاری کنند. مطالعه بیشتر در مورد کارن کراد

می بریم: این استارتاپ سامانه خودرو اشتراکی است به صورتی که مسافرها و راننده ها، مسیر خود را مشخص می کنند و  هم مسیرها با هزینه خیلی کمی با هم هم سفر می شوند. از چالش های این حوزه و مشکلات مارکتینگ گفتند و از حضار در رابطه با تبلیغات چریکی پرسیدند. یکی از شرکت کننده ها با توضیح در مورد تیزرهای تبلیغاتی کوتاه به این سوال پاسخ دادند و مهمان دیگری معتقد بود تبلیغات فایده ای ندارد و بیشتر از طریق روابط عمومی و صحبت با مشتریان می توان آن ها را جذب کرد. شرکت کننده دیگری پیشنهاد کرد که تا زمانی که مزیت رقابتی قابل بیان نداشته باشند، انجام تبلیغات هدر دادن پول است.

نوروگیم: در مورد تحلیل عملکرد مغز هنگام مشاهده تبلیغات گفت و اینکه از طریق Neuroscience می توانند تاثیری که تبلیغات بر ذهن بیننده گذاشته است اعم از هیجان، تمایل، انزجار و … را مشخص کنند.

موشن فارست: یک استارتاپ در حوزه تهیه ویدیوهای تبلیغاتی و موشن گرافی است که به شرکت کننده ها پیشنهاد کرد در صورت تمایل می تواند برایشان تیزر و ویدیوهای تبلیغاتی تهیه کند.

در این قسمت، پارت اول دورهمی با معرفی حضار و بیان پیشنهادات و نیازهای آن ها به پایان رسید و در قسمت دوم رویداد، هرکس به صورت آزاد این فرصت را داشت تا با افراد مورد نظر خودش صحبت و شبکه سازی کند.

اشتراک گذاری:
Related news

نظرات کاربران

نظراتتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

Copyright © 2019 DMOND Inc. All rights reserved