چهار سناریو از زمان آغاز بهکار استارتاپ

عاملی که به عنوان مهمترین خروجی استارتاپ شما شناخته میشود، همانچیزی است که کمترین کنترل را روی آن دارید: زمان!!
چهار نوع بازار وجود دارد که شما به عنوان استارتاپ میتوانید در هر یک از این چهار نوع قرار داشته باشید. سرنوشت استارتاپ شما بستگی به این دارد که چه زمانی در بازار مورد نظر شما رشدی وجود دارد. بیایید به هر یک از این چهار مرحله نگاهی بیندازیم.
بازار کوچک، بدون رشد:
اگر شما در حال ساخت بازاری هستید که امکان رشد ندارد، تلاش شما محکوم به شکست خواهد بود. در این بازارها هیچ داستان موفقیتی برای رسیدن به رشد وجود ندارد و سرمایهگذاری هم غیرممکن خواهد بود.
بازار بزرگ، رشد در گذشته:
تصور کنید که امروز تلفن هوشمند جدیدی را تولید کنید. شما تمام مدت در حال مبارزه با محصولات موجود برای قرار گرفتن در فروشگاهها هستید. شما مجبور به سرمایه گذاریهای هنگفت خواهید بود. شرکتهای بزرگتر میتوانند از جریانهای درآمدی خود برای تامین مالی استفاده کنند، در حالیکه شما بایستی از سرمایه گذاران این هزینه را دریافت نمایید. این بازار بهترین بازار برای شرکتهایی است که منابع بیشتری در اختیار دارند زیرا آنها میتوانند تیمهای بزرگ و سرمایه زیادی را برای استفاده از هر فرصتی تخصیص دهند.
بازار کوچک، نوظهور:
شما یک ایده استارتاپی فوقالعاده پیدا کردید، اما به نظر می رسد زمان زیادی نیاز است که ایده شما در بازار پذیرفته شود. در این صورت استارتاپ شما نمیتواند در طول زمان دوام بیاورد و شکست خواهد خورد. زود شروع کردن هم یکی از اشتباهات است. بازههای سرمایهگذاری معمولا در افق زمانی 18 ماهه صورت میگیرد و اگر بازار در این مدت رشد نکند، شما شکست خواهید خورد.
بازار کوچک، رشد سریع:
اینجا جایی است که استارتاپ شما بایستی حضور داشته باشد.

جمع بندی:
برنامه زمانبندی شما چیزی است که خروجی شما را تعیین می نماید. اگر شما یک کارآفرینی هستید که به راهاندازی یک استارتاپ فکر می کنید، به اندازه و مرحله ای که بازارتان دارد، توجد کنید:
- زمان خود را بر روی بازارهای کوچکی که رشد نمی کند، تلف نکنید.
- کارکردن در بازارهای بزرگ که در گذشته رشد کردهاند، بسیار دشوار است. در این بازارها رقبای قدیمی دارای مزایای توزیع، تولید و جریان نقدینگی هستند.
- شما میتوانید در بازارهایی حاضر شوید که فکر می کنید رشدی در آیندهای دور خواهد داشت. در این بازارها سعی کنید از سرمایه گذاران خطر پذیر استفاده کنید و هزینههای خود را تا آنجایی که ممکن است محدود کنید.
- سعی کنید بازارهایی کوچکی پیدا کنید که در آینده به سرعت رشد می کنند چه از طریق تکنولوژیهای جدید و یا تغییر رفتار مشتریان.
نظرات کاربران
نظراتتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.