10 نکته که شرکت‌ها در همکاری با استارتاپ‌ها باید به یاد داشته باشند

مشاوره منابع انسانی
نویسنده: Mostafa Esmaeili ۲۴ اسفند ۱۳۹۸

نوآوری درون سازمان‌ها در حال تغییر است. شرکت‌های بزرگ با این واقعیت روبرو شده‌اند که استارتاپ‌ ها، بویژه استارتاپ‌ های حوزه فناوری‌های دیجیتال، تمامی صنایع را از پایین به بالا متحول ساخته‌اند. شرکت‌های پیشرو، استارتاپ‌ ها را نه به عنوان یک تهدید، بلکه به عنوان شرکای بالقوه برای ایجاد ارزش بیشتر برای شرکت، مصرف کنندگان و واحد های خود می بینند.

mckinsey

 

اما در این فرآیند بایستی 10 درس مهم را به خاطر داشته باشید:

1. برنامه همکاری با استارتاپ ها را برای خود طراحی کنید

اهداف خود را برای همکاری با استارتاپ‌ ها با دقت تدوین کنید. (برنامه‌هایی که منافع قابل توجیهی برای شرکت و استارتاپ به همراه داشته باشد، براساس نیازها واقعی و نه مسئولیت اجتماعی شرکت.)

برنامه‌هایی را انتخاب کنید که بهترین مسیر را برای رسیدن به این اهداف نشان می‌دهند.

حمایت از این برنامه را در سطح هیئت مدیره بوجود آورید. (پشتیبانی از بالا برای دستیابی به اهداف برنامه بسیار مهم است و به کارکنان این اطمینان را می‌دهند که برای همکاری جدید با استارتاپ‌ ها تلاش کنند.)

کانسالتینگ عملیات

2. برنامه همکاری با استارتاپ‌ ها را همواره ارزیابی کنید

– شاخص‌های کلیدی برنامه خود را مشخص کنید. (شامل معیارهای بلند مدت برای اندازه گیری پیشرفت برنامه، شاخص‌های عملکردی کمک می‌کند که کارایی اجرای برنامه همکاری با استارتاپ‌ ها در شرکت اثربخش باشد.)

دادها و بازخوردها را به طور منظم ثبت کنید. (در نمونه همکاری‌های اولیه امتحان کنید که چه روشی می‌کند و سپس آنرا توسعه داده داده و برای بهبود برنامه‌های آتی کمک بگیرید.)

مشاوره ریسک و انطباق با قوانین و مقررات

3. برنامه همکاری با استارتاپ ها را اجرا کنید

اجرای برنامه همکاری با شرکت‌ها را به دست کسی بسپارید که تفکر کارآفرینی دارد. (مدیران برنامه همکاری با استارتاپ‌ ها بایستی دنیای استارتاپ‌ ها را بفهمند و با آنها مانند شریک رفتار کنند و نه کارمند.)

یک مسئول داخلی با قدرت تصمیم گیری و پشتیبانی مالی اختصاص دهید. (همکاری با هر استارتاپ نیازمند یک مسئول اجرایی برای صرفه جویی زمان برای استارتاپ و شرکت است. یک پاسخ “نه” سریع، بهتر از “شاید” طولانی است.)

یک نقطه دسترسی مشخص برای استارتاپ در شرکت ایجاد کنید. (این نقطه در حالت ایده‌آل تیمی است که سازمان را به خوبی می‌شناسد تا استارتاپ را به سمت واحد یا برنامه مربوطه ارجاع دهد.)

یک واحد برای رصد و جذب بهترین استارتاپ‌ ها و تکنولوژی‌ها ایجاد کنید. (ممکن است این استارتاپ‌ ها در شهر و یا شرکتی که دفتر مرکزی شما در آن واقع شده است، نباشد. برنامه همکاری با سازمان‌هایی را در نظر بگیرید که به جای شما شبکه‌های محلی را رصد نماید.)

همکاری استارتاپ‌ ها با شرکت خود را آسان کنید. (این شامل کوتاه کردن شرایط و فرآیند پرداخت، تسهیل فرآیند ثبت نام و ارائه درخواست و … خواهد بود.)

اشتراک گذاری:
Related news

نظرات کاربران

نظراتتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

Copyright © 2019 DMOND Inc. All rights reserved